Composesorat

ASOCIAȚIA COMPOSESORALĂ VĂCĂREȘTI
Composesorat

Asociația Composesorală Văcărești administrează o suprafață de 265 de hectare de pădure, amplasată în apropierea satului Văcărești, situat în bazinul Ciucului, cu o populație de aproximativ 600 de locuitori. Asociația este formată din 155 de membri și aparține administrativ de comuna Mihăileni.

În afară de păduri, Composesoratul Văcărești mai administrează și 280 de hectare de pășuni, având un interes puternic în gestionarea și dezvoltarea resurselor naturale din zonă.

Prin activitățile sale, Composesoratul Văcărești, joacă un rol important în dezvoltarea economică a satului și în îmbunătățirea calității vieții comunității locale.

În ceea ce privește obiectivele asociației, este important de menționat că Composesoratul Văcărești caută constant oportunități pentru dezvoltare și pentru extinderea fondurilor forestiere pe care le deține. Asociația este interesată în a investi în dezvoltarea economică durabilă și în protejarea resurselor naturale din zonă.

Composesoratul Văcărești își asumă un rol vital în conservarea și protejarea mediului înconjurător, prin administrarea terenurilor sale în mod responsabil și sustenabil. Acest lucru este esențial pentru menținerea unui echilibru ecologic sănătos în zonă și pentru a contribui la dezvoltarea durabilă a comunității locale.

          Conducere

Szőcs László
Președinte Composesorat
    Fodor Zoltán
Vicepreședinte Composesorat
    Kovács Mátyás
Secretar
    Ghidró Juliánna
Casieră
    Imre Lajos
Erdőgazda
 

 

Copyright © 2024
Toate drepturile rezervate
 
ASOCIAȚIA COMPOSESORALĂ VĂCĂREȘTI
Nr. înregistrare: RO13013010

Adresă: Văcărești, nr. 60,
Comuna Mihăileni, 537203
Telefon: +40 745 555 554
e-mail: verde@cserevirag.ro
Copyright © 2024
Toate drepturile rezervate